Senaste inläggen

Av idsie - 14 januari 2014 13:45Min lille pojk är nu 2 månader och har börjat le. Började ungefär vid 6 v ålder. Så underbart att mötas av ett leende varje dag. Jag njuter för fullt av att vara hemma med min lille son. Han är sååå snäll. Det säger alla.

Skriker aldrig. Inte ens 1 minut om dagen. Han bara gnäller till lite och då är det bara att ta fram tutten så är allt bra. he he Det enda är att han kan ha lite svårt precis när han ska bajsa vissa gånger och får trycka på. Han får ju även lite ersättning emellanåt när bröstmjölken inte räcker till och det kan dom få trög mage av. Men vi skulle ge honom lactolos så skulle det bli bättre.

Vi har verkligen fått en lyxbebis som pojkvännen kallar honom.

Han hade omoget brosk i luftvägarna när han föddes och det visade sig när han blev förkyld när han var ca 10 dagar gammal. Då låter dom lite hela tiden när dom andas. Men det skulle oxå växa bort och det är redan bättre. Jag hör honom iaf så jag slipper nojja om nätterna att han inte andas.

Annars bara myser vi hemma och är ute och går.

På natten ligger han emellan oss i sitt babynest. Svärmor bara tjatar att han ska ligga i sin säng. Bli så irriterad. Det bestämmer väl jag!! Han ska ligga hos mig i ett par månader and thats it!!

 
ANNONS
Av idsie - 21 december 2013 12:58

Nu är min lille kille 5 v.

Jag är så lycklig, vi är verkligen en liten lycklig familj. Min lille pojk är så snäll.

Allt går verkligen jättebra. I början trodde man det skulle vara lite jobbigare, men det är så himla lätt att ta hand om honom. Han skriker nästan aldrig och gör han det löser tutten alla hans problem. he he

Att få sin bebis, en blandning mellan mig och den jag älskar var helt magiskt. Vi tittar på honom varje dag och säger detta. Jag saknar min bebis till och med när han sover brukar jag säga. he he

Och att vara mammaledig är helt underbart!!

Ett helt år ska vi vara hemma och mysa. Åh, Kan det bli bättre?! Och nu är det snart jul.

Tänk förra året var jag lite deppig vid denna tiden och nu är jag världens lyckligaste!

ANNONS
Av idsie - 14 december 2013 12:45

 

Av idsie - 5 december 2013 13:12

 

 

Av idsie - 28 november 2013 14:54

Ja, min bebis har kommit och allt har gått bra. Har bara inte haft tid att gå in här och skriva.

Förlossningen var jobbig, berättar om den en annan dag. På bf+3 gick vattnet och på bf+5 kom han ut.

Så blev inlagd i väntan på att det skulle sätta igång och det gjorde det efter 2 dagar med oregelbundna värkar. Var väldigt jobbigt. Jag trodde ju det skulle vara jobbigt att föda oxå. Var ju verkligen livrädd.

Det blev en liten pojke, precis som jag trott hela tiden. Det var lille Karl. Det var pappas första ord när han kom ut........med gråten i halsen sa han "det var lille Karl". Jag börjar nästan gråta nu när jag bara skriver det.

Åh, vad underbart när min fine lille pojke kom ut och tittade sig omkring och skrek med en gång. Sen bara tittade jag på honom hela tiden när han låg och sov och hur trött jag än var på natten, ville jag bara titta på honom.

Han är så söt!!!!!!!!!! Liknar mig säger alla. he he

Det var en rätt liten bebis 3370 gram och 48 cm. Det tyckte jag var bra. Var ju rädd att få en för stor bebis.

Fick bara en jätteliten bristing. Men trycka ut honom var nåt sjukt fruktansvärt. Det trycket neråt var som att hela rumpan ville dras genom marken och var tvunget att sprängas bort annars skulle man inte få ut honom så typ kändes det. Fy fanken. Det vill jag inte göra om. Och när huvudet satt fast och skulle tryckas ut, den smärtan och den svedan......herregud. Men när han sedan kom ut släppte ju all smärta konstigt nog. Men glömmer det som folk säger att man gör, nej du, det lär jag ju aldrig göra.

Amningen var oxå nåt som var lite besvärligt att få igång, något jag inte visste något om alls att det skulle vara så.

 

Av idsie - 8 november 2013 15:21

I morgon ska bebisen komma!! Kommer den tro?! Känner av lite nertill och i magen. Är så nervös inför förlossningen, men när som helst. Är bebisen lika punktlig som mensen och ägglossningen kommer den på söndag. Som jag har väntat på denna bebisen......ända sedan i februari, vilket ju är hela året! Nu är det snart slut och vid jul sitter jag med min bebis!! Vill ha den här nu, men måste den vara så svår att få ut?! Kunde man inte bara lätt få ut sin bebis. Åh, vad jag är rädd för hur det ska kännas att föda.

Sista bilden på magen........vem gömmer sig där inne?! Karl eller Ella?! Hur ser min fina bebis ut?!

 


Av idsie - 4 november 2013 12:02

Nu är jag här......har gått in i v 40. Bebisen ska komma på lördag. Hjälp, jag är så nervös inför förlossningen så jag kan dö. Hur startar det? Hur länge får jag hålla på med värkar? Hur ont gör det? Detta är mina frågor.

Har fått tusentals svar av olika människor, men jag vet fortfarande inte. Ändå känner jag att jag vet precis allt man kan få veta nu innan man själv gjort det och det kan verkligen bli jobbigt vad jag förstår, men även gå fort. Får verkligen hoppas trots smärtan att det går fort.

Har börjat få mer och mer mensvärk/förvärkar och mår lite illa så tror nog bebisen kommer i veckan här, inom närmsta dagarna om jag känner på mig rätt.....vi får se. Man kan ju gå över nån dag med. Bara man inte går över 2 v säger jag bara. Denna oro och väntan då varje dag sen blir ju bebisen större då.

Till fars dag vill pojkvännen vara pappa säger han. he he Så söt.


Av idsie - 30 oktober 2013 13:44

Dom senaste dagarna har jag åkt på en riktig förkyldning. Dock ingen feber, men jättematt i huvudet och så. Hoppas verkligen bebisen stannar tills helgen iaf, sen får den komma när den vill.

Är bara hemma nu på slutet och tar det lugnt, åker ingenstans och går bara ut korta rundor i affären och så.

Nu ska jag vila här så hörs vi!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se