Senaste inläggen

Av idsie - 14 maj 2013 11:00

Tänk att jag är i v 15 nu!!!!! Känns som jag kommit väldigt långt. Kan dock inte fatta det riktigt ännu. Men nu vet rätt många, så man blir ju påmind så fort man träffar dom närmsta.

Men fattar det ändå inte, att det faktist är verkligt.

Illamåendet har ändrat karaktär. Nu kan jag vara rätt så bra nån dag, sen bli jättedålig igen. Det är fram och tillbaks och varannan var tredje dag nu typ. Men på torsdag ska jag börja jobba!!!!!!

Efter 2 månader. Känns ju sådär. Ska bli kul säga till alla att jag lever och ska ha barn!!!!!! Men är rädd för hur jag ska orka. Jag sover ju mest hela dagarna och mår så illa i bland. Men jag skulle försöka nu sa läkaren. Därför jag ska börja mitt i veckan. Klarar jag det inte så gör jag inte.

I dag ska vi besöka sysslingens bebis för första gången. 2 ½ v gammal. Många bebisar nu här.

Här är bilder efter besöket.

   

ANNONS

Dop

Av idsie - 12 maj 2013 09:30

I dag ska vi på brorsans lille pojks dop. Sätter in lite bilder sen.

Här kommer bilderna!!

 

            

ANNONS
Av idsie - 7 maj 2013 13:56

Nu måste jag strax ta mig ut och köpa en dop present. Orkar inte.....är kass idag.

Min mamma och Lena kommer om en timme och jag ligger i sängen. Jag måste ju köpa en present till dopet på söndag. Sen behöver jag köpa en present till sysslingens bebis oxå. Men det gör jag nog inte idag.

Pojkvännen kommer hem vid sextiden idag!! Då ska jag laga middag till honom. Hur ska jag orka allt detta?!

Bara att ta sig upp nu då...

Ska inte klaga. Är överlycklig för min bebis. Även om jag inte fattar det riktigt ännu.

Trodde ju aldrig jag skulle stå här. Men egentligen finns det dom som har det mycket värre. Antar att jag trodde det bara skulle ta sig med en gång sen var det inte mer med det. Inte att det skulle drabba just mig. Jag sköt ju på det först. Sen när man väl varit gravid ville man inget annat. INGET annat. Sammanlagt tog det ju lite mer än ett halvår så det var väl inte så farlig egentligen. Det var vägen dit som var jobbig. Att få ett mf i v 8 var det värsta jag gått igenom, just tiden efteråt, väntan och förtvivlan. Sen när jag fick plus igen några dagar innan jag skulle haft mens, men sedan kom mensen ändå så kändes allt hopplöst. Varför skulle det gå bra nästa gång liksom? Men det gjorde det. Så det finns alltid hopp. Nu ska jag inte förminska det jag varit med om, för det var sjukt jobbigt under tiden det pågick även om det känns så här efteråt. Hade det nu inte gått bra så hade jag ju varit väldigt nere just nu. Men som jag sagt från början så ordnar det sig alltid. Självklart är jag fortfarande orolig, men det har lugnat sig lite. Skulle nåt hända nu blir man ju helt förkrossad. Så det är bara att hoppas. Jag är bara överlycklig just nu för att jag klarat mig så här långt!! Känner mig såååååååå stolt med min lilla mage och längtar tills den blir större så ALLA kan se.


Av idsie - 5 maj 2013 17:35

Går in i v 14 i morgon och nu börjar magen komma. Nog för att jag kunde vara uppsvullen i magen annars oxå, men nu är den mer rund. Gud så kul det känns. Lycklig!!

Illamåendet börjar bli bättre, men det är olika från dag till dag och jag mår fortfarande väldigt dåligt. Så det blir att vara hemma en vecka till iaf.

Pojkvännen har åkt iväg på kurs i 2 dagar och det kändes sjukt svårt att han åkte. Måste vara hormonerna?! Jag känner mig jätteledsen. Har blivit väldigt rädd om honom. Vi hade en mysdag i dag iaf och gick en runda runt vattnet. Första gången jag orkar det, kändes skönt, men är slut nu.

Ska se lite på tv, sen lägga mig tidigt. Bara vänta på att pojkvännen ska ringa.

Blir nog lite pretty little liars. Har dom sista avsnitten kvar.

Här är en bild jag tagit idag. Jag har ändå inte gått upp nånting.

     

Av idsie - 2 maj 2013 09:59

Det var precis så det kändes på ultraljudet. Det var en riktig bebis denna gång. Förra gången var det vara en klump typ. Han visade oss hjärnhalvorna och organ i kroppen och moderkakan som hade tagit över. Och där låg en lite bebis.........helt otroligt. Såg verkligen ut som en bebis. Men bara ca 6 cm.

Ska lägga in bilden här sedan. Nu ska fixa lite lägenheten och försöka tvätta och se hur jag mår så jag ska se om jag kan återvända till jobbet på måndag. Har ju typ inte gjort nåt dom senaste veckorna.

Här är bebisen idag i v 13!!

 

Av idsie - 1 maj 2013 10:10

Och så var det maj. Missade hela april. Bara legat inne ju. Känns konstigt. Sist jag hade tid ute var i slutet på mars och då var det lite snö eller blask kvar. Nu är det typ sommar snart. ha ha Sjukt ju.

I går tog jag mig ut en liten runda för att handla sen skulle pojkvännen hämta upp mig. Trodde jag var bättre och skulle klara det även om jag kände redan innan att jag mådde illa. Men iaffären blev jag snurrig så jag blev rädd.

Trodde jag skulle svimma och började må mer illa. Gud så otäckt. Tänkte gå ut därifrån, men pojkvännen kom ganska snabbt sen grillade vi korv - inne på elgrillen!! ha ha Jag mådde ju inte så bra och det blåste för mycket ute.

Sen kollade vi sune på charter i Grekland. Jag vill så åka nu!!!!!!!!!! Men vill inte med rätt stor mage där i juli.

Blir nog sommar semester i Sverige. Men vi skulle åkt förra året!! Ångrar det nu, nu är suget dit stort.

I morse blev jag spyfärdig så det verkar inte vara bättre med illamåendet. Och i eftermiddag ska vi till pojkvännens föräldrar och grilla. Dom har inte sett röken av mig på...5-6 v?! Får dock se hur jag mår.

I morgon blir det vul kl 8.40 Nervös!!!!!! Det måste vara bra, det bara måste det.


Av idsie - 30 april 2013 10:42

Dom säger att man ska kunna se/känna lite av magen i v 12-13, för det är först då den växer ur bäckenet. Och jag ser ett litet veck nu som varit där en vecka ungefär och blivit större. Så en liten bula är där nu. Såg den först idag när jag låg ner. Den är störst på höger sida. Så bebisen ligger på den sidan. Gud, så roligt!! Nu börjar det bli mer verkligt. Längtar efter min mage!!!! Första gången att vara gravid och få sin bebis måste vara det mest speciella i ens liv. Vi har köpt en ny bil nu. En stor fin kombi. Får den om 2 v ungefär. Blev en rätt dyr bil.

I dag är det ju valborg. Så vi ska grilla korv eller nåt i vår loftgång. Vi bor ju högst upp så det går bra.

Ska bara sitta ute en stund om det går? Jag kan behöva lite frisk luft. Inte mycket jag varit ute. ha ha

Blek och plufsig känner jag mig. Inga kläder typ passar, känns det som iaf. Tur jag beställt lite nytt.

Nu ska jag äta lite havregrynsgröt och kolla våra bästa år. Sen måste jag försöka orka dammsuga. Blir kallsvettig bara av det. Men måste försöka återgå till det normala och se hur det känns så jag kan jobba på måndag.

Av idsie - 29 april 2013 14:57

Ja, den hade vi igår. Berättade för pojkvännens mormor och morfar och farmor och farfar och min bror och hans tjej att deras bebis skulle få en kusin samma år. Alla blev jätteglada, men hade misstänkt nåt då jag varit sjuk så länge. Vi fick öva lite på brorsans bebis. Så rolig den lille lugne snälle killen satt där i brorsans knä så stilig och stirrade ut alla. Han är 3 månader nu.

Nu gäller det bara att det går bra. V 13 idag!! På torsdag blir det vul, sen kan man ju slappna av rätt mycket iaf.

Jag är fortfarande hemma illamående denna vecka med. Sen ska jag försöka jobba igen. Tyckte jag kände mig bättre dom 2 senaste dagarna, men idag mår jag rätt illa igen. Det går upp och ner. Men bättre är det. Så kan nog tvinga mig att jobba på måndag om det sakta blir bättre och bättre nu. Annars märker man inte av graviditeten så mycket än, mer än svullen mage, växtvärk i magen och illamående då.

Det värsta är att jag ligger här i sängen hela dagarna och beställer lite kläder och så. Lite mammabyxor, nån bebiskläd har det blivit oxå. Sen en finklänning till dopet nästa helg och lite av varje. Jag har ju inte varit utanför dörren knappt!! Så det blir dyrt det här.

Ska ta en bild på magen så fort jag orkar. Måste ha en i v 13 iaf även om den mest är svullen nu.

Har jag tipsat er förresten om en den hemskaste skräckisen på länge!!

Jag svär, vi blev så rädda så magen vände sig och hjärtat satte sig i halsgropen flera gånger!!

Blir rädd bara jag ser trailern.......ha ha


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se